La Germandat de Paüls

 

És una casa de l'any 1854 restaurada el 2007 , i l'opció perfecta per gaudir d' unes vacances tranquil·les a Paüls i desconnectar de la rutina diària . Situada dins de la reserva de la biosfera , la nostra casa disposa de tot el necessari per passar uns dies de descans amb el màxim confort i en un enclavament únic.

 

La seva capacitat és de 10-12 persones . Ideal per a famílies , grups d'amics, celebracions , estades de relaxació , senderisme i qualsevol motiu per a una reunió agradable . Habitatge d'ús turístic amb n ° registre 000892

 

 

 

Allotjament

Via Verda

 

 

La via verda és una ruta turística que transcorre per l'antiga via fèrria de la Val de Zafan on , atès l'interès del govern d'Aragó tenir port de mar per explotar els seus productes , van construir un traçat de tren en què estava projectada la unió del municipi de la Pobla d'Híjar amb Tortosa . Les obres es van començar el 1882 , però a causa de diversos problemes , no va ser fins 1942 quan es va poder inaugurar . La via va estar en servei durant 31 anys i es va tancar definitivament el 17 de setembre de 1973. Aquesta obra no es va concloure mai, que la va condemnar al desús

 

 

Les vies verdes constitueixen l'instrument ideal per promoure entre la societat una nova cultura de l'oci , de l'esport a l'aire lliure i de la mobilitat no motoritzada . A més , representa un ajut a la cultura de la bicicleta , de l'excursionisme o les passejades a cavall , ja que generalitza el seu ús entre tots els ciutadans , exercint un important paper educatiu , en especial per als més joves , ja que el gran avantatge de la via Verda és que garanteix l'accessibilitat i la universalitat dels usuaris , sense limitacions d'edat o capacitat física .

 

 

 

Batalla del Ebro

 

La batalla de l'Ebre va ser un esdeveniment en el qual la vida i els ideals de molta gent foren tràgicament posats en joc. La memòria d'aquells fets s'ha recollit en els diferents àmbits d'aquesta exposició permanent. La nit de Sant Jaume és l'àmbit introductori i ens transporta, a través de les sensacions, als espais de la batalla.

 

El pas del riu explica els objectius d'ambdós exèrcits, mentre que Els preparatius de l'ofensiva i 115 dies de combats narren el combat, atenent els factors militars, polítics i territorials. El darrer dia reflexiona sobre la derrota republicana i l'exili, i, finalment, La terra ferida i Fer memòria, fer futur apel·len a la reflexió i les emocions per afavorir la reconciliació amb el nostre passat.

 

 

 

 

Ruta del Vi

 

El recorregut pels pobles de la ruta s'inicia a l'edifici del Consell Regulador de la DO Terra Alta . Continua en direcció a Corbera d'Ebre i Vilalba dels Arcs , per la vall de Canyelles , on podreu admirar els marges , construccions de pedra en sec que delimiten costes i bancals . Vilalba dels Arcs té com a motor econòmic la vitivinicultura , amb un esperit cooperativista ben arrelat i explotacions familiars de vinyes . A prop queda la Pobla de Massaluca que enllaça amb el nucli de Batea per una pista que passa pel lloc de Massaluca amb un bonic mirador que combina un conjunt d'escultures a l'aire lliure amb tota una panoràmica de cultius de vinya .

 

 

Un cop heu deixat Batea , que és el municipi de la comarca amb la major superfície de cultiu de vinya , agafeu la pista que es dirigeix ​​a Caseres on es troba el mirador de les Planes d' Almudèfer que s'erigeix ​​a dalt en una impressionant fondalada recoberta de vinyes . Llavors , seguint la ruta per la N - 420 , en direcció a Gandesa , gireu en una carretera comarcal en direcció a la població de Bot , on les vinyes cobreixen les nombroses valls que es perfilen a l'horitzó. La ruta acaba al Pinell de Brai , on arribareu per la carretera C - 43 , en direcció a Tortosa i on es pot visitar el celler ( celler ) cooperativa modernista , obra de l'arquitecte Cèsar Martinell . No deixeu de contemplar el fris de ceràmica vidriada que llueix a la façana principal ni de comprar alguna ampolla de vi amb DO Terra Alta .

 

 

 

Caiac i piragüisme a l'Ebre

 

Vine a gaudir al màxim del riu i la natura amb els millors experts en piragüisme de les Comarques de l' Ebre.

 

Tenim diverses rutes per passejar en piragua o canoa per les tranquil·les aigües de l'Ebre . Tot, amb la màxima seguretat , acompanyats de monitors / es del lloc , experts en la tècnica de navegació en piragua ocanoa . Us ensenyarem els racons més sorprenents i meravellosos del riu , al seu pas per la nostra terra : la seva fauna , la flora, la història , ...

 

 

Navegant per aigües tranquil·les i cristal·lines , descobrint meandres , estrets , barrancs , illes verges , castells , poblats ibèrics ; en tot moment envoltats de pau i naturalesa ; de màgia i d'encant .

 

Perquè el riu , continua sent el mateix de fa segles : La Senda de Túbal , el Flumen Iber amb les mateixes imatges .

 

Aquest riu que dóna nom a tota una península ; que era una de les principals vies de comunicació , comerç i conquesta en l'antiguitat . Però que a diferència de les altres antigues vies de comunicació , que han desaparegut a conseqüència del progrés , ( vies romanes , camins reals) , aquesta ha perdurat gairebé inalterable .

 

 

 

Gran Premi Motorland

 

Malgrat tractar-se d' una instal·lació ultramoderna , les arrels de MotorLand Aragó estan en el passat . El circuit urbà d'Alcanyís va acollir carreres de cotxes des de 1963 fins al 2003.

 

 

Des de la seva inclusió en el calendari del Campionat Mundial de Motociclisme , l'any 2010 , el Gran Premi d'Aragó de MotoGP s'ha convertit en la cita més esperada . El Gran Premi, que s'ha disputat des de la primera edició al mes de setembre , reuneix una mitjana superior als 100.000 espectadors durant tot el cap de setmana cada edició . A nivell d'organització , el de MotorLand Aragó ha estat distingit en dues ocasions ( 2010 i 2013 ) com el millor Gran Premi del Mundial per l'IRTA (associació d'equips del Mundial ) .