La Germandat de Paüls

 

És una casa de l'any 1854 restaurada el 2007 , i l'opció perfecta per gaudir d' unes vacances tranquil·les a Paüls i desconnectar de la rutina diària . Situada dins de la reserva de la biosfera , la nostra casa disposa de tot el necessari per passar uns dies de descans amb el màxim confort i en un enclavament únic.

 

La seva capacitat és de 10-12 persones . Ideal per a famílies , grups d'amics, celebracions , estades de relaxació , senderisme i qualsevol motiu per a una reunió agradable . Habitatge d'ús turístic amb n ° registre 000892

 

 

 

Allotjament

Que visitar?

 

·  El castell

·  Sant Roc

·  Festes majors

·  Festa de la cirera

·  Parc Natural dels Ports

 

 

 

 

El Castell

 

 

Castell medieval situat a la part més alta del poble i que està molt en ruïnes . Les restes més importants es troben al costat de l'antiga església de la Nativitat de Santa Maria ( església del castell ) .

 

 

 

Sant Roc

 

 

L'Àrea Recreativa de Sant Roc pren el nom de l'ermita dedicada al sant que es troba a la zona . Envoltada per boscos d'alzines i pins , compta amb una gran quantitat de dolls d'aigua entre els quals destaca la Font de Sant Roc, amb setze brolladors . La seva situació en una de les crestes del Massís dels Ports de Beseit i poc més de dos quilòmetres de distància del nucli de població , permet fer excursions a peu i practicar el turisme rural .

 

 

 

 

Parc Natural dels Ports

 

 

Els esports que es practiquen són bàsicament de muntanya : excursionisme i senderisme , per on travessa el GR7 -Tivissa - Paüls - Fredes i estan les derivacions dels senders de Paüls - Prat de Comte , Paüls - Horta , i Paüls - Alfara de Carles ; rutes amb bicicleta de muntanya .

 

 

Fiestes majors

 

 

El patró del poble és Sant Roc i el seu dia és el 16 d'agost i les festes les celebrem del 13 al 19 d'agost. Són genials . Amb els seus vaquetes , la seva correfoc , els seus esmorzars , els seus berenars i com no SEUS MÚSICS , tenim Xaranga , Banda i Orquestra, o sigui , molta marxa . Us esperem .

 

 

Festa de la Cirera

 

 

El primer cap de setmana de Juny celebrem la Festa de la Cirera .

 

És un cap de setmana dedicat a la cirera , una de les millors de tot l'entorn i l'elaboració de productes que s'hi fan. No us ho perdeu .