La Germandat de Paüls

 

És una casa de l'any 1854 restaurada el 2007 , i l'opció perfecta per gaudir d' unes vacances tranquil·les a Paüls i desconnectar de la rutina diària . Situada dins de la reserva de la biosfera , la nostra casa disposa de tot el necessari per passar uns dies de descans amb el màxim confort i en un enclavament únic.

 

La seva capacitat és de 10-12 persones . Ideal per a famílies , grups d'amics, celebracions , estades de relaxació , senderisme i qualsevol motiu per a una reunió agradable . Habitatge d'ús turístic amb n ° registre 000892

 

 

 

Allotjament

Parc Natural del Delta de l' Ebre

 

 

L'aiguamoll més gran de Catalunya és un dels més grans de la regió mediterrània . La desembocadura del riu que dóna nom a aquesta regió és una primera classe de reserva natural , amb una gran riquesa de flora i fauna que el fan únic i excepcional . Amb una superfície total de 7.736 hectàrees incloent el Baix Ebre i Montsià . Dins de les seves grans basses expanse són menys olles , Canal Vell , el Garxal , El Alfacada , la Platjola , Tancada i Encanyissada ; i les illes de Buda Sapinya i Sant Antoni ; la península de Punta de la Banya i Fangar , amarra Casablanca Baltasar Ullals .

 

Més de 500 espècies diferents que proporcionen un gran potencial en termes de vegetació , el que posa en relleu els canyissars, es precipita , eucaliptus i lligabosc riu. Cal, però sense oblidar l'arròs , protagonista de verdures de la regió , on la producció ocupa grans extensions de terra delta . Quant a la fauna , les aus són de gran importància en la regió on es quantifica entre 50 000 i 100 000 exemplars de 300 espècies diferents .

 

El clima humit afavoreix l'ideal de costum per als insectes i invertebrats , mentre que diversos graus de salinitat fa que sigui més fàcil trobar una gran quantitat de peixos , anguiles , molls i el llobarro , que viuen amb espècies introduïdes com com la bagra . Les condicions climàtiques i del terreny , amb la seva bellesa natural , permeten als visitants a veure un espectacle en què l'aigua del riu i el mar són els principals protagonistes . Multitud de excursions completen l'oferta del Delta i dels municipis que alberguen Ebre.

 

 

 

 

Ruta de l'arròs

 

L'arròs amb peix , l'arròs amb ànec , l'arròs negre , la sopa d'arròs o l'arròs amb fesols i naps són alguns dels plats típics de les Terres de l' Ebre . Aquest cereal és un dels aliments protagonistes de la gastronomia rica i variada vinculada als recursos alimentaris que ofereix el Delta de l'Ebre -la caça , la pesca i el cultiu de l' arròs- i les hortes interiors .

 

 

 

 

 

Ruta del musclo i l'ostra

 

Producte fresc i de qualitat . Això és el que podreu degustar si us aventuráis i participeu en un dels recorreguts gastronòmics per la costa de l'Ebre que parteixen del port de Sant Carles de la Ràpita . A sobre d'una barca coneixereu les arts de la pesca , gaudireu dels paisatges marins , visitareu la Punta la punta de la Banya i les salines de la Trinitat per acabar la ruta en un viver de mol·luscs . Allà podreu assaborir els musclos , de gran qualitat , de carn exquisida , i els ostrons , més petits que l'ostra , però de sabor intens , carn fina i gustosa que habitualment es consumeix fresca , sense cap tipus de manipulació . Una experiència gastronòmica que no us deixarà indiferents .

 

 

 

 

Passeig a cavall pel Delta de l'Ebre

 

Les passejades a cavall per les platges del Delta de l'Ebre són una experiència única adequada per a qualsevol nivell on podrà contemplar el Delta de l'Ebre a la " Platja dels Eucaliptus " , ideal per a un passeig relaxat al costat del mar , i on tant el genet com el cavall gaudeixen d'un paisatge únic al Parc Natural del Delta de l'Ebre .