La Germandat de Paüls

 

És una casa de l'any 1854 restaurada el 2007 , i l'opció perfecta per gaudir d' unes vacances tranquil·les a Paüls i desconnectar de la rutina diària . Situada dins de la reserva de la biosfera , la nostra casa disposa de tot el necessari per passar uns dies de descans amb el màxim confort i en un enclavament únic.

 

La seva capacitat és de 10-12 persones . Ideal per a famílies , grups d'amics, celebracions , estades de relaxació , senderisme i qualsevol motiu per a una reunió agradable . Habitatge d'ús turístic amb n ° registre 000892

 

 

 

Allotjament

Parc Natural dels Ports

 

 

El Parc Natural dels Ports s'estén a l'àrea catalana de les muntanyes dels Ports , un massís que sobrepassa els límits de les Terres de l' Ebre i s'endinsa a les províncies de Terol ( Aragó ) i Castelló ( Comunitat Valenciana ) . Aquestes serres destaquen per la riquesa de la fauna i flora que hi viu i , de fet , són el refugi de moltes espècies animals i vegetals amenaçades . Destaca la presència de la cabra hispànica i les poblacions de faig , que aquí tenen l'enclavament més meridional d'Europa . A més , les formacions geològiques dibuixen un paisatge característic únic a Catalunya .

 

 

Faig Pare , Parc Natural dels PortsNo hem d'oblidar , tampoc , els vincles històrics que s'han establert entre les poblacions que voregen el massís i els masos de la zona , actualment abandonades . L'aprofitament dels recursos naturals d'aquests paratges , com la caça , la ramaderia , l'extracció de fusta , la producció de calç i de pega , o la construcció de pous de neu , recorden èpoques d'intensa presència humana en aquest espai natural .

 

L'any 2001 , amb la declaració del Parc Natural dels Ports i la Reserva Natural Parcial de la Fageda del Retaule , es van reconèixer els valors naturals d'un dels espais naturals més significatius de Catalunya i el segon amb més extensió després del Parc Natural del Cadí Moixaró . Des de llavors , en els nuclis de Roquetes , la Sénia i Horta de Sant Joan es poden visitar diversos centres d'interpretació que ajuden a conèixer la riquesa natural i cultural que s'amaga a l'interior d'aquestes muntanyes .