La Germandat de Paüls

 

És una casa de l'any 1854 restaurada el 2007 , i l'opció perfecta per gaudir d' unes vacances tranquil·les a Paüls i desconnectar de la rutina diària . Situada dins de la reserva de la biosfera , la nostra casa disposa de tot el necessari per passar uns dies de descans amb el màxim confort i en un enclavament únic.

 

La seva capacitat és de 10-12 persones . Ideal per a famílies , grups d'amics, celebracions , estades de relaxació , senderisme i qualsevol motiu per a una reunió agradable . Habitatge d'ús turístic amb n ° registre 000892

 

 

 

Allotjament

Que visitar?

 

·  Festa del Renaixement

·  Festes de la Cinta

·  Estels a l'Ebre

·  Els Jardins del Princep

·  La Catedral

·  Els Reials Col·legis

·  Passeig de les fortificacions

 

 

 

Festa del Renaixement

 

 

L’esplendor d’una ciutat al s. XVI. Més de 3.000 ciutadans vestits d’època i 50 espectacles diaris amb més de 500 actors, ens transporten a la Tortosa de fa 500 anys. La Festa del Renaixement es celebra des de 1996 i està declarada Festa d’Interès Turístic Nacional, Festa Local d’Interès Turístic Local i la Placa d’Honor del Turisme de Catalunya.

 

 

 

Festes de la Cinta

 

 

El primer diumenge de setembre se celebra la festivitat de la Verge de la Cinta, Patrona de Tortosa. Tota la ciutat es contagia de l'alegria desbordant de la Festa Major. El programa d'actes és variadíssim i capaç de donar resposta a diferents sensibilitats i gustos.

 

 

 

Estels a l'ebre: experiència gastronòmica i científica

 

 

 

En un entorn privilegiat com és l’Observatori de l’Ebre, amb l’activitat Estels a l’Ebre se gaudeix d’un sopar elaborat amb productes de la zona servit per Càterings Selectes del restaurant Lo Llaüt de Tortosa, una visita guiada a les instal·lacions de l'Observatori (pavellons de sismologia, meteorologia i astronomia) i una conferència divulgativa i observació astronòmica acompanyats d’experts. L’activitat es pot complementar amb allotjament i visites guiades a la ciutat de Tortosa.

 

 

 

Els Jardins del Príncep, museu d'escultures a l'aire lliure de Santiago de Santiago

 

 

Un dels tres del seu gènere existents al món, el museu té per títol: “L’home, la seva motivació i el seu destí”. Destaca el monòlit central. Així mateix conté una interessant col·lecció botànica.

 

+info

 

 

 

La Catedral i l'exposició permanent

 

 

La Catedral és la construcció que potser millor reflecteix el pas del temps i les petges que aquest deixà en la ciutat. El llegat patrimonial que atresora fa la seva visita inexcusable. Acull l'Exposició Permanent Santa Maria de Tortosa.

 

Aquesta exposició mitjançant els fons patrimonials de la Seu dertosenca, ens permet aprofundir en el coneixement de la ciutat i entendre l'històric paper jugat per Tortosa i el seu Territori.

 

 

 

Els Reials Col·legis i el CIR

 

 

Fundats per Carles V per a l’educació dels moriscos, constitueixen un dels millors conjunts renaixentistes d'arquitectura civil de Catalunya. El patí, considerat únic al país, té representats els bustos dels reis de la Corona d’Aragó, des de Ramon Berenguer IV fins a Felip IV.

 

L'església és la seu del Centre d'Interpretació del Renaixement. Aquest és un espai que materialitza l'època del Renaixement en un lloc d'activitat contínua, que alhora gestiona i divulga el patrimoni generat durant els anys d'existència de la Festa del Renaixement, festa de recreació històrica.

 

 

Passeig de les fortificacions

 

 

Aquesta ruta, que comprèn els baluards, les muralles i les fortificacions de la ciutat, pretén propiciar la descoberta d'un dels millors actius turístics tortosins.

 

Integrant d'aquesta ruta és el castell de la Suda, impressionant testimoni arquitectònic de la ciutat andalusí que conté l'únic cementiri àrab al descobert de tot Catalunya i un Parador de Turisme.